Σ#ξ: Φαντασία VS Σκληρή πραγματικότητα
Μια συντάκτης του Buzzfeed και σκιτσογράφος, η Loryn Brantz έκανε σκίτσα σκηνές καθημερινής, σ#ξουαλικής τρέλας που όλοι κάποτε βιώσαμε και αποδεικνύει περίτρανα αυτό που ήδη ξέραμε: το σ#ξ δεν είναι όπως στις ταινίες. Το σ#ξ είναι κάτι που κάνουν κανονικοί άνθρωποι που δεν σκηνοθετούνται, ούτε ντύνονται, ούτε φωτίζονται από επαγγελματίες, γι’αυτό η παθιασμένη, ονειρική, υπέρ-σ#ξουαλική πραγματικότητα των γυναικείων περιοδικών, των τηλεοπτικών σειρών και των αισθησιακών σκηνών του σινεμά δυστυχώς δεν έχει θέση στη ζωή μας.

1. Η γυναίκα από πάνω: Μια ερωτική οπτασία

Μια ερωτική οπτασία με μαλλιά που μπαίνουν στο στόμα της, στο στόμα του καλού της και στα μάτια και των δυο. Γενικά αυτό το σκίτσο είναι η ιστορία της ζωής μας…

Σεξ: Φαντασία VS Σκληρή πραγματικότητα

2. Όταν έρχεσαι σε οργασμό: Σ#ξι γκριμάτσες ή ελαφρύ εγκεφαλικό;

Στο μυαλό μας, το πρόσωπό μας όταν ερχόμαστε σε οργασμό είναι ένα ποίημα απόλαυσης, ευτυχίας και σ#ξουαλικότητας. Στο κρεβάτι μας, το πρόσωπό μας όταν ερχόμαστε σε οργασμό είναι ένα ποίημα μόχθου, εγκεφαλικής δυσλειτουργίας και αποκριάτικης μουτσούνας.

3. Στην μπανιέρα δυο-δυο: Ένα σχέδιο που είναι καταδικασμένο να αποτύχει

Αν το έχετε δοκιμάσει, τότε το ξέρετε κι εσείς: όχι, όλοι οι καλοί δεν χωράνε στη μέση μπανιέρα. Τη σ#ξουαλική σου φαντασίωση έχει αποφασίσει να πνίξει η σκληρή πραγματικότητα.4. Οι 9 1/2 εβδομάδες είναι το μεγαλύτερο (ερωτικό) ψέμα της ζωής μας

Αν τύχει να πιστέψεις πώς το να πασαλειφτείς με σαντιγί ή μέλι ή μακαρόνια με κιμά θα σε κάνει το απόλυτο sex symbol, έχεις διαπράξει το πρώτο βήμα για ένα τεράστιο λάθος που θα μετανιώσεις.

5. Σ#ξ στο ντουζ: Απλά δεν λειτουργεί

Στις ταινίες δείχνει σούπερ ερωτικό, όταν το βλέπεις σε φωτογραφίες για σ#ξο-άρθρα στο ίντερνετ αναστατώνεσαι, αλλά όχι. Δεν λειτουργεί.6. Όταν ξεσηκώνεις ιδέες για στάσεις από άρθρα

Όλοι έχουμε διαβάσει (και κάποιοι έχουμε γράψει) άρθρα με ιδέες για καινούριες στάσεις. Κάποιες είναι βολικές, αποτελεσματικές και πρωτότυπες. Άλλες είναι απλά αδύνατο να πραγματοποιηθούν αν τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο συμμετεχόντων δεν έχει κάποιου είδους ακροβατική εμπειρία.

7. Μετά το σ#ξ: Ένας γλυκός, αψεγάδιαστος άγγελος ξεκουράζεται

‘Η λαχανιάζει ιδρωμένος σαν ποδοσφαιριστής. Ή προσπαθεί να φτύσει την τούφα με τα μαλλιά που έχει χωθεί στο στόμα του. Ή κοιμάται με ορθάνοιχτο το στόμα.

Πηγή: BuzzfeedFacebook Comments