Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αγκαλιά με μία πριγκίπισσα εκπλήρωσε όλες τις ευχές της! [Photos]
Το όνειρο μιας μικρής πριγκίπισσας έγινε πραγματικότητα. Ο λόγος για την τετράχρονη Θεώνη η οποία ευχήθηκε να γνωρίσει από κοντά τον Κωνσταντίνο Αργυρό!  Ο μη- κερδοσκοπικός οργανισμός  “Make – A – Wish Greece (Κάνε – Μια – Ευχή  Ελλάδας)”  που εκπληρώνει ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για την ζωή τους ασθένειες,  για ακόμη μια φορά έδειξε έμπρακτα το σπουδαίο έργο που προσφέρει!  μικρή πριγκίπισσα που πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία,  ευχήθηκε να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο της καλλιτέχνη. Ο τραγουδιστής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αφού στο παρελθόν έχει υπάρξει Wish Star Sponsor (πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής) και με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση εκπλήρωσε την ευχή της Θεώνης!     Για να εκπληρωθεί η ευχή ο Κωνσταντίνος άλλαξε το καμαρίνι του και το έκανε παραμυθένιο για τη μικρή του φίλη.

Οι δυο τους πέρασαν αρκετή ώρα μαζί, τραγούδησαν τα αγαπημένα της τραγούδια , της έδωσε τα δώρα με τους αγαπημένους της ήρωες, καθώς και μια τούρτα έκπληξη με το στέμμα που αρμόζει σε μια πριγκίπισσα!   «Ήταν όλα εξαιρετικά! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι πάνω στη γη να ήταν τόσο πρόσχαροι όσο οι εθελοντές.

Μας συγκινήσατε και μας κάνατε να σκεφτόμαστε με ποιόν τρόπο μπορούμε και εμείς από τη μεριά μας να βοηθάμε στην εκπλήρωση ευχών και άλλων παιδιών.

Η κόρη μας από εδώ και στο εξής θα πηγαίνει με περισσότερη χαρά στις θεραπείες της και θα πιστεύει στα θαύματα!» είπαν οι γονείς της Θεώνης ύστερα απ’ την εκπλήρωση της ευχής.

 

 Facebook Comments