Έξι ευφάνταστοι τρόποι να σερβίρετε τα φρούτα στα παιδιά σας(pics)
Υπέροχα πιάτα με φρούτα που θα ξετρελάνουν τα παιδιά.

Η ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη για την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών και ως γνωστόν,ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή χωρίς φρούτα και λαχανικά, δε γίνεται.

Τα φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα για τον οργανισμό θρεπτικά συστατικά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τουλάχιστον ένα γεύμα στην καθημερινή διατροφή των παιδιών, πρέπει να είναι κάποιο φρούτο.Ειδικά το καλοκαίρι, τα φρούτα έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο, πολλά παιδιά δεν τα τρώνε τόσο εύκολα και μάλιστα πολλές φορές αρνούνται να τα δοκιμάσουν.

Τι μπορείτε να κάνετε; Να παίξετε με τη διακόσμηση του πιάτου τους και να κάνετε το γεύμα τους διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε έξι ιδέες για να σερβίρετε τα φρούτα στο μικρό σας. Όπως θα δείτε, με απλά φρούτα και λίγη φαντασία μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακά πιάτα που είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνουν κάθε παιδί.Τις μέρες αυτές που ο χρόνος εντός σπιτιού είναι σαφώς περισσότερο, είναι ευκαιρία να τα δοκιμάσετε. Δείτε τα και πάρτε ιδέες!

[via]Facebook Comments